
Bruketin lounas valmistetaan aina satokauden parhaimmista raaka-aineista käsityönä ravintolassamme Helsingin Kalliossa.
Lounas tarjoillaan klo 11-14 ja siihen kuuluu valitsemasi lämmin ateria pöytiintarjoiltuna sekä keitto, salaatti, leipä ja kahvi tai tee noutopöydästä.
Lounaan hinta on 14,90€/hlö.
LOUNAS VIIKKO 17
22.4.-25.4.2025
MAANANTAI
Ei lounasta.
TIISTAI
Uuniperunaa savulohitäytteellä*, fenkolia ja savustettua hauen mätiä *Suomi (L, G)
Uuniperunaa tofuskagenilla, fenkolia ja caviarttia (V, G)
+Linssi-tomaattikeitto (V, G)
KESKIVIIKKO
Pasta bolognese*, parmesaania ja persiljaa *Suomi (L, saatavilla G)
Kasvisbolognese, parmesaania ja persiljaa (L, saatavilla G)
Uuniperunaa, tofuskagen, fenkolia ja caviarttia (V, G)
+Linssi-tomaattikeitto (V, G)
TORSTAI
Donburi jättikatkaravuilla*, riisiä, kasviksia, kananmunaa, noria, dashia ja seesamia *Vietnam (M, G sis. kalaa ja soijaa)
Donburi tofulla, riisiä, kasviksia, kananmunaa, noria, dashia ja seesamia (M, G sis. kalaa ja soijaa)
Uuniperunaa, tofuskagen, fenkolia ja caviarttia (V, G)
+Porkkana-rakuunakeitto (V, G)
+Bruketin pannari, hilloa ja kermaa (L)
PERJANTAI – BURGERIPÄIVÄ
Maissilastuilla paneroitua broileria*, maitosämpylä, ranch kastiketta, kurkkua ja ranskalaisia *Suomi (L)
Maissilastuilla paneroitua halloumia, maitosämpylä, ranch kastiketta, kurkkua ja ranskalaisia (L)
Uuniperunaa, tofuskagen, fenkolia ja caviarttia (V, G)
+Porkkana-rakuunakeitto (V, G)