
Bruketin lounas valmistetaan aina satokauden parhaimmista raaka-aineista käsityönä ravintolassamme Helsingin Kalliossa.
Lounas tarjoillaan klo 11-14 ja siihen kuuluu valitsemasi lämmin ateria pöytiintarjoiltuna sekä keitto, salaatti, leipä ja kahvi tai tee noutopöydästä.
Lounaan hinta on 14,90€/hlö.
LOUNAS VIIKKO 20
12.5.2025-16.5.2025
MAANANTAI
Broileria*, currylientä, nuudelia, kasviksia, cashew-pähkinää ja yrttejä *Suomi (L, G)
Tofua, currylientä, nuudelia, kasviksia, cashew-pähkinää ja yrttejä (V, G)
Paahdettua porkkanaa, porkkanapyrettä, tattaria, salsaverdeä ja rakuunaa (V, G)
+Kukkakaali-currykeitto (V, G)
TIISTAI
Lohikeittoa* ja tilliöljyä *Norja (L, G)
Kesäkeittoa (L, G)
Paahdettua porkkanaa, porkkanapyrettä, tattaria, salsaverdeä ja rakuunaa (V, G)
+Kukkakaali-currykeitto (V, G)
KESKIVIIKKO
Lasagne *Suomi (L)
Kasvislasagne (L)
Paahdettua porkkanaa, porkkanapyrettä, tattaria, salsaverdeä ja rakuunaa (V, G)
+Kukkakaali-currykeitto (V, G)
TORSTAI
Päivän kalaa*, porkkanapyrettä, salsaverdeä, fenkolia ja tattaria *Norja (L, G)
Parsaa, porkkanapyrettä, salsaverdeä, fenkolia ja tattaria (V, G)
Paahdettua porkkanaa, porkkanapyrettä, tattaria, salsaverdeä ja rakuunaa (V, G)
+Paahdettu paprikakeitto (V, G)
+Bruketin pannari, hilloa ja kermaa (L)
PERJANTAI
Paahtopaistileipä*, piparjuurikreemiä, kurkkua, keltuaista ja ranskalaisia *Suomi (L)
Parsaa ja varsiparsakaalia maitoleivällä, piparjuurikreemiä, kurkkua, keltuaista ja ranskalaisia (L)
Paahdettua porkkanaa, porkkanapyrettä, tattaria, salsaverdeä ja rakuunaa (V, G)
+Paahdettu paprikakeitto (V, G)