LOUNAS

Bruketin lounas valmistetaan aina satokauden parhaimmista raaka-aineista käsityönä ravintolassamme Helsingin Kalliossa.

Lounas tarjoillaan klo 11-14 ja siihen kuuluu valitsemasi lämmin ateria pöytiintarjoiltuna sekä keitto, salaatti, leipä ja kahvi tai tee noutopöydästä.

Lounaan hinta on 14,90€/hlö.


LOUNAS VIIKKO 11

10.3.-14.3.2025

MAANANTAI

Panang currya, haudutettua broileria*, riisinuudelia, ituja, yrttejä, chiliä ja suolapähkinää *Suomi (L, G)

Panang currya, tofua, riisinuudelia, ituja, yrttejä, chiliä ja suolapähkinää (V, G)

+Bataatti-chilikeitto (V, G)

TIISTAI

Päivän kalaa*, perunaa, paahdettua fenkolia, yrttejä ja kermaviiliä *Norja  (L, G)

Appelsiinissa haudutettua fenkolia, perunaa, paahdettua fenkolia, yrttejä ja kermaviiliä -L,G

Panang currya, tofua, riisinuudelia, ituja, yrttejä, chiliä ja suolapähkinää (V, G)

+Bataatti-chilikeitto (V, G)

KESKIVIIKKO

Naudanliharagù, muusia ja persiljaa *Suomi (L, G)

Sieniragù, muusia ja persiljaa (L, G)

Panang currya, tofua, riisinuudelia, ituja, yrttejä, chiliä ja suolapähkinää (V, G)

+Bataatti-chilikeitto (V, G)

TORSTAI

Savulohipastaa*, valkoviiniä, sitrusta, kermaa ja tilliä *Norja (L, saatavilla G)

Karamellisoitua sipulia, pastaa, fetaa, valkoviiniä, sitrusta, kermaa ja tilliä (L, saatavilla G)

Panang currya, tofua, riisinuudelia, ituja, yrttejä, chiliä ja suolapähkinää (V, G)

+Maa-artisokka-valkosipulikeitto (V, G)
+Bruketin pannari, hilloa ja kermaa (L)

PERJANTAI – BURGERIPÄIVÄ

Friteerattua broileria*, maitosämpylä (home-made), sriracha majoneesia, kurkkua ja perunasalaattia *Suomi (L)

Friteerattua tofua, maitosämpylä (home-made), sriracha majoneesia, kurkkua ja perunasalaattia (L)

Panang currya, tofua, riisinuudelia, ituja, yrttejä, chiliä ja suolapähkinää (V, G)

+Maa-artisokka-valkosipulikeitto (V, G)