LOUNAS

Bruketin lounas valmistetaan aina satokauden parhaimmista raaka-aineista käsityönä ravintolassamme Helsingin Kalliossa.

Lounas tarjoillaan klo 11-14 ja siihen kuuluu valitsemasi lämmin ateria pöytiintarjoiltuna sekä keitto, salaatti, leipä ja kahvi tai tee noutopöydästä.

Lounaan hinta on 14,90€/hlö.


LOUNAS VIIKKO 20

12.5.2025-16.5.2025

MAANANTAI

Broileria*, currylientä, nuudelia, kasviksia, cashew-pähkinää ja yrttejä *Suomi (L, G)

Tofua, currylientä, nuudelia, kasviksia,  cashew-pähkinää ja yrttejä (V, G)

Paahdettua porkkanaa, porkkanapyrettä, tattaria, salsaverdeä ja rakuunaa (V, G)

+Kukkakaali-currykeitto (V, G)

TIISTAI

Lohikeittoa* ja tilliöljyä *Norja (L, G)

Kesäkeittoa (L, G)

Paahdettua porkkanaa, porkkanapyrettä, tattaria, salsaverdeä ja rakuunaa (V, G)

+Kukkakaali-currykeitto (V, G)

KESKIVIIKKO

Lasagne *Suomi (L)

Kasvislasagne (L)

Paahdettua porkkanaa, porkkanapyrettä, tattaria, salsaverdeä ja rakuunaa (V, G)

+Kukkakaali-currykeitto (V, G)

TORSTAI

Päivän kalaa*, porkkanapyrettä, salsaverdeä, fenkolia ja tattaria *Norja (L, G)

Parsaa, porkkanapyrettä, salsaverdeä, fenkolia ja tattaria (V, G)

Paahdettua porkkanaa, porkkanapyrettä, tattaria, salsaverdeä ja rakuunaa (V, G)

+Paahdettu paprikakeitto (V, G)
+Bruketin pannari, hilloa ja kermaa (L)

PERJANTAI

Paahtopaistileipä*, piparjuurikreemiä, kurkkua, keltuaista ja ranskalaisia *Suomi (L)

Parsaa ja varsiparsakaalia maitoleivällä, piparjuurikreemiä, kurkkua, keltuaista ja ranskalaisia (L)

Paahdettua porkkanaa, porkkanapyrettä, tattaria, salsaverdeä ja rakuunaa (V, G)

+Paahdettu paprikakeitto (V, G)