
Bruketin lounas valmistetaan aina satokauden parhaimmista raaka-aineista käsityönä ravintolassamme Helsingin Kalliossa.
Lounas tarjoillaan klo 11-14 ja siihen kuuluu valitsemasi lämmin ateria pöytiintarjoiltuna sekä keitto, salaatti, leipä ja kahvi tai tee noutopöydästä.
Lounaan hinta on 14,90€/hlö.
LOUNAS VIIKKO 11
10.3.-14.3.2025
MAANANTAI
Panang currya, haudutettua broileria*, riisinuudelia, ituja, yrttejä, chiliä ja suolapähkinää *Suomi (L, G)
Panang currya, tofua, riisinuudelia, ituja, yrttejä, chiliä ja suolapähkinää (V, G)
+Bataatti-chilikeitto (V, G)
TIISTAI
Päivän kalaa*, perunaa, paahdettua fenkolia, yrttejä ja kermaviiliä *Norja (L, G)
Appelsiinissa haudutettua fenkolia, perunaa, paahdettua fenkolia, yrttejä ja kermaviiliä -L,G
Panang currya, tofua, riisinuudelia, ituja, yrttejä, chiliä ja suolapähkinää (V, G)
+Bataatti-chilikeitto (V, G)
KESKIVIIKKO
Naudanliharagù, muusia ja persiljaa *Suomi (L, G)
Sieniragù, muusia ja persiljaa (L, G)
Panang currya, tofua, riisinuudelia, ituja, yrttejä, chiliä ja suolapähkinää (V, G)
+Bataatti-chilikeitto (V, G)
TORSTAI
Savulohipastaa*, valkoviiniä, sitrusta, kermaa ja tilliä *Norja (L, saatavilla G)
Karamellisoitua sipulia, pastaa, fetaa, valkoviiniä, sitrusta, kermaa ja tilliä (L, saatavilla G)
Panang currya, tofua, riisinuudelia, ituja, yrttejä, chiliä ja suolapähkinää (V, G)
+Maa-artisokka-valkosipulikeitto (V, G)
+Bruketin pannari, hilloa ja kermaa (L)
PERJANTAI – BURGERIPÄIVÄ
Friteerattua broileria*, maitosämpylä (home-made), sriracha majoneesia, kurkkua ja perunasalaattia *Suomi (L)
Friteerattua tofua, maitosämpylä (home-made), sriracha majoneesia, kurkkua ja perunasalaattia (L)
Panang currya, tofua, riisinuudelia, ituja, yrttejä, chiliä ja suolapähkinää (V, G)
+Maa-artisokka-valkosipulikeitto (V, G)